Hoito ja valmisteet

Ripulin hoito ajoissa kohentaa nopeasti vointia

Ripulin hoito kannattaa aloittaa heti oireiden alkaessa. Tutkimuksen mukaan lähes puolet ripulista kärsivistä kokee, että se estää heitä tekemästä asioita, joita he normaalisti tekisivät. 1Ei kannata kärsiä turhaan – oireiden hoito parantaa vointia ja auttaa jatkamaan arkea.

Miksi ripulia kannattaa hoitaa?

Voit käyttää IMODIUM® -valmisteita ripulioireiden tehokkaaseen hoitoon. Ripulin hoito kannattaa usein aloittaa jo ajoissa, jotta ruoansulatuskanavan normaali rytmi palautuu nopeammin ja pääset jatkamaan normaalia arkea.

Tutustu vaikutustapaan

Miten IMODIUM® vaikuttaa?

Normaalisti ruoansulatuskanavan toiminta noudattelee tasaista, luonnollista rytmiä. Näin elintärkeät suolat ja vesi imeytyvät elimistöön. Jos jokin kuitenkin häiritsee suoliston luontaista tasapainoa, elimistö voi alkaa käydä ylikierroksilla, mikä heikentää suolojen ja nesteen imeytymistä. Ulosteet muuttuvat löysiksi tai vetisiksi.

IMODIUM® auttaa nopeasti palauttamaan ruoansulatuskanavan normaalin rytmin ja tasapainottamaan elimistön toimintaa.

Tutustu vaikutustapaan

Mikä IMODIUM® -valmiste sopii sinulle parhaiten?

IMODIUM® -valikoimaan kuuluu useita eri valmisteita, joilla voit helpottaa oloasi eri tilanteissa. Ne kaikki on tarkoitettu parantamaan vointiasi niin, että ripulin aiheuttama haitta jää mahdollisimman vähäiseksi.

Lue lisää IMODIUM® -valmisteista

Mistä IMODIUM® -valmisteita voi ostaa?

IMODIUM® -valmisteita voi ostaa apteekista.

1Lähde: Kuluttajatutkimus, helmikuu 2013, Research Insight Finland