Skip to main content
Search
ezgif.com-webp-to-png_1

Title

IMODIUM® auttaa palauttamaan elimistön normaalin rytmin

Ruoansulatuskanavan normaalin toiminnan häiriintyessä, sen toiminta voi kiihtyä ylikierroksille, jolloin elimistöön imeytyy vähemmän suolaa ja nestettä. Tällöin ulosteet muuttuvat löysiksi tai vetisiksi. IMODIUM® auttaa palauttamaan...

Tunne ruoansulatuskanavasi

Ruoansulatuskanava on mutkikas ja herkkä elinjärjestelmä. Sen toimiessa normaalisti, ravintoaineet, suolat ja neste siirtyvät rauhallisesti mahalaukusta ohutsuoleen ja edelleen paksusuoleen. Ohutsuolesta ja paksusuolesta imeytyy suolaa ja vettä elimistöön, ulosteiden koostumus on normaali.

Kun ruoansulatuskanava ärtyy, suoliston normaalisti tasainen ja säännöllinen liike voi kiihtyä liian voimakkaaksi. Tällöin suolat ja nesteet kulkeutuvat suolessa eteenpäin liian nopeasti eivätkä ehdi imeytyä täysin elimistöön. Ulosteet muuttuvat löysiksi tai vetisiksi, eli kyseessä on ripuli.

IMODIUM® vaikuttaa ruoansulatuskanavassa. Se hidastaa ruoansulatuskanavan toimintaa ja vähentää siten suola- ja nestehukkaa sekä auttaa pysäyttämään ripulin.

IMODIUM® – yhteistyössä elimistön kanssa

IMODIUM® sisältää loperamidia, joka rauhoittaa ruoansulatuksen toimintaa ja auttaa nopeasti palauttamaan sen normaalin rytmin. Näin nesteen imeytyminen elimistöön tehostuu, suoleen jää vähemmän nestettä ja ulosteiden koostumus muuttuu normaalimmaksi.

IMODIUM® hoitaa ripulia ja lievittää epämiellyttäviä oireita. IMODIUM® lievittää nopeasti ripulioireita ja auttaa palauttamaan ruoansulatuskanavan normaalin rytmin. IMODIUM® Plus lievittää myös muita ripuliin liittyviä oireita kuten vatsan kouristelua, pingotusta ja ilmavaivoja.

Tausta ja asiantuntemus

IMODIUM® on ollut ripulipotilaiden tukena yli 40 vuoden ajan. Joka päivä miljoonat ihmiset eri puolilla maailmaa käyttävät IMODIUM® -lääkkeitä ripulin hoitoon.

Ripuli voi häiritä elämänrytmiä etenkin lomilla. Monet ottavatkin ripulilääkkeitä mukaan matkoille.