Miksi ripulia kannattaa hoitaa?

Ripulia kannattaa hoitaa

Jos sinulla on ripulia, hoito on usein hyvä aloittaa ajoissa. Ripulin hoito kohentaa vointia ja mahdollistaa paluun normaaliin arkeen. Lähes puolet ripulista kärsivistä kokee, että se estää heitä tekemästä asioita, joita he normaalisti tekisivät.1

Seuraavat kolme keskeistä keinoa auttavat lievittämään ripulioireita:

  • Juominen ja riittävästä nesteytyksestä huolehtiminen
  • Säännölliset, tasapainoiset ateriat
  • IMODIUM® -valmisteen käyttö*
  • *Ota yhteyttä lääkäriin, jos oireet kestävät yli 48 tuntia, sinulla on kuumetta yli 38 °C tai verta tai limaa ulosteessa.

Hoito IMODIUM® -valmisteella

Normaalisti ruoansulatuskanavan toiminta noudattelee tasaista, luonnollista rytmiä. Näin elintärkeät suolat ja vesi pääsevät imeytymään elimistöön. Jos jokin kuitenkin häiritsee suoliston luontaista tasapainoa, elimistö voi alkaa käydä ylikierroksilla, mikä heikentää suolojen ja veden imeytymistä. Ulosteet muuttuvat löysiksi tai vetisiksi. IMODIUM® lievittää nopeasti ripulioireita ja auttaa palauttamaan ruoansulatuskanavan normaalin rytmin.

Vesi- ja suolatasapainon korjaaminen

IMODIUM® auttaa pysäyttämään ripulioireet nopeasti. Muista kuitenkin juoda edelleen runsaasti, jotta nestetasapaino säilyy ja estetään nestehukka.

Miksi sairastun ripuliin?

Jokaisen tilanne on erilainen. Monet eri syyt, esim. bakteeri- ja virusinfektiot sekä ruoka-allergia tai-intoleranssi, voivat horjuttaa suoliston herkkää tasapainoa. Kun elimistön rytmi on järkkynyt, IMODIUM® hidastaa hellävaraisesti ruoansulatusta ja auttaa pysäyttämään ripulin nopeasti.

IMODIUM® -valmisteet

Muista, että IMODIUM® auttaa tarvittaessa.

IMODIUM® pysäyttää ripulin nopeasti ja auttaa palauttamaan vatsan normaalin rytmin.

See how Imodium works

Lue lisää

Etsi itsellesi sopiva Imodium-valmiste

IMODIUM® -valikoimassa on valinnanvaraa – erilaisia valmisteita erilaisiin tarpeisiin.

1Lähde: Kuluttajatutkimus, helmikuu 2013, Research Insight Finland